Woensdag 1 mei is de winkel gesloten. Privé parking Schoutetstraat via St. Katelijnestraat-->Wollemarkt--> Goswin de Stassartstraat--> Schoutetstraat.

HILDE, de drijvende kracht achter De BORGHT

door Annemie Geeroms over June 14, 2022
Hilde raakte meer dan 30 jaar geleden tijdens een autorit door Mechelen helemaal gecharmeerd door het prachtige patrimonium van deze stad. Toen nog minder gekend, minder zichtbaar? In elk geval minder geprezen. Toch voelde ze toen al de aantrekkingskracht van Mechelen. En besloot ze in de Guldenstraat een bloemenwinkel te openen. In Oktober 1991 werd DE BORGHT boven het doopvont gehouden. 25 jaar later verhuisde de winkel naar de Goswin De Stassartstraat en DE BORGHT kreeg een nieuw leven in dit Arme Klaren Klooster.
Hilde is de drijvende kracht achter DE BORGHT. 
Hilde houdt van de winkel, geniet mateloos van het samenstellen van het gamma, contact maken met de bijzondere mensen achter al de merken in de winkel en hun aanbod. Dus wat je in winkel ziet is niet gelijk wat. Hilde moet er een band mee hebben of zoals ze zelf zegt, " de kriebel in haar buik". Het moet passen bij De BORGHT en passen bij jullie.