Zomersluiting van 07/07 t.e.m. 29/07. Privé parking Schoutetstraat via St. Katelijnestraat-->Wollemarkt--> Goswin de Stassartstraat--> Schoutetstraat.

FEELGOOD DESIGN

Creating furniture that makes people feel good

Feelgood Designs werd opgericht in 2001 in Melbourne, Australië. Met een focus op natuurlijke materialen, innovatief design en kwaliteit. Door samenwerking met geselecteerde ontwerpers streven ze ernaar duurzame meubeloplossingen te bieden die het beste van traditioneel vakmanschap combineren met moderne fabricage en hoogwaardige materialen.

De keuze voor Rotan: Ideaal voor gebruik in meubels, rotan belichaamt van nature veel van de eigenschappen die hightech materialen proberen na te bootsen. De hoge sterkte en flexibiliteit maakt de vorming van organische vormen mogelijk die zich vormen naar het lichaam van de gebruiker. Het uitstekende ademend vermogen en de lage thermische geleidbaarheid van rotan verbeteren het gebruikerscomfort en helpen het lichaam om een ​​constante temperatuur te behouden.

Het handgeweven productieproces verbruikt minimale energie, biedt werkgelegenheid aan gemeenschappen die het moeilijk hebben en helpt dit traditionele ambacht levend te houden. Rotan is een biologisch afbreekbare, hernieuwbare grondstof. Bij duurzaam beheer laat rotan een kleine ecologische voetafdruk achter.

ONZE COLLECTIE FEELGOOD DESIGN