Zomersluiting van 07/07 t.e.m. 29/07. Privé parking Schoutetstraat via St. Katelijnestraat-->Wollemarkt--> Goswin de Stassartstraat--> Schoutetstraat.

What's new @DE BORGHT

door Hilde De Meyts over March 15, 2023

NIEUWE COLLECTIES IN DE KIJKER 

De handgeslepen kristallen glasobjecten van designer Artis Nimanis zijn minimalistisch, functioneel én uniek. De titanium coating zorgt voor een elegante weerspiegeling van het omgevingslicht. Een mooie schaal voor je salontafel, een uniek wandobject? Of beiden tegelijk, met de Flow schaal kan dat gewoon. Prachtig solitair, of in groep.

Ontdek An&Angel 

De voorjaarscollectie van Baobab is top dit jaar, met tal van nieuwigheden. De Sand collectie in zachte tinten past in elk interieur, en is nu al een klassieker. Nieuw in het assortiment is de bodylijn, de welbekende lekkere Baobab geurtjes in bodywash- en lotion zitten ofwel solo of in een mooie cadeaubox, een geschenk dat iedereen graag krijgt!
We verwelkomen ook de Saint of Love beeldjes van ontwerper Luc De Maeght in onze collectie. Met zijn handen omhoog, heeft deze keramieken vriend slechts één doel: liefde delen! De Saint of Love is een symbool van eenheid, vriendschap en samenhorigheid. Een cadeau mét boodschap dus, om te geven of te houden.