Zomersluiting van 07/07 t.e.m. 29/07. Privé parking Schoutetstraat via St. Katelijnestraat-->Wollemarkt--> Goswin de Stassartstraat--> Schoutetstraat.

Let there be LIGHT!

door Hilde De Meyts over October 19, 2022
Op regenachtige dagen kunnen we er niet meer omheen, de herfst staat onverbiddelijk voor de deur! Stilaan tijd dus om ons huis te vullen met heerlijk geurende kaarsen, cozy warme dekens en een extra portie gezellige sfeerverlichting.
Drie collecties zetten we dan ook graag even in de spotlights: een gloednieuwe collectie theelichthouders in albast, de waanzinnig mooie handgeslepen lampen van Guaxs en de lamp Bonjour van Joterie.
De albasten theelichthouders zijn handgemaakt in het Egyptische Luxor, waar het albast ook wordt gewonnen.
De natuurlijk witte of amberkleur zorgt voor een warm en grillig lichtspel. Solitair of gecombineerd, deze theelichten stelen zeker de show!
**************************************************

De mondgeblazen en handgeslepen vazen en tafellampen van Guaxs zijn geen nieuwkomers in onze winkel, maar blijven wel een van onze absolute favorieten. Tijdloos en elegant, zo kan je deze collectie best omschrijven.De matte afwerking zorgt voor een zachte verspreiding van het licht en met de ingebouwde dimmers bepaal je zelf de warme gloed van deze uitzonderlijke sfeerlampen.

****************************************************

De unieke lamp Bonjour is de ultieme mix tussen authentiek en hedendaags. Dit 100% Belgisch ontwerp zag pas het licht in het voorjaar van 2021, maar is nu al een absolute topper! Minimalistisch en chic.De vrouwelijke elegantie, het gebruik van exclusieve stoffen en de gedetailleerde afwerking kenmerken deze mooie lichtbrenger.