Woensdag 1 mei is de winkel gesloten. Privé parking Schoutetstraat via St. Katelijnestraat-->Wollemarkt--> Goswin de Stassartstraat--> Schoutetstraat.

10% korting op de tuinmeubelen (Actie April 2022)

door Lotte Vangeel over April 26, 2022

Van 23 april 2022 tot en met 30 april 2022 organiseren we de week van de tuinmeubelen. We geven jullie de kans om met 10% korting te komen shoppen op onze collectie van Gommaire, XVL en Feelgood Design bij DE BORGHT in Mechelen. We maken geen onderscheid tussen de collectie van dit seizoen en vorig seizoen, want laten we eerlijk zijn: tuinmeubelen zijn pas een mooie investering als ze tijdloos zijn.

De huidige levertermijn van onze favoriete design meubels zit rond de 30 weken, en als je goed telt in je agenda, wil dat zeggen dat déze week de laatste week is dat je je tuinset kan bestellen én er tijdens de zomer van kan genieten. Het is dus dé moment om uit die oude tuinset te springen, en naar een nieuwe te gaan kijken!

Momenteel hebben we een ongelofelijk leuke collectie in stock staan van Gommaire, XVL en Feelgood Design. Ken je deze merken nog niet? Browse dan even door onze webshop en kom terecht in tuinontwerp heaven! *In real life* is onze collectie uiteraard ook te bewonderen bij ons in de Goswin de Stassartstraat 11, 2800 Mechelen!

Tuinpotten - Tuinontwerp - Tuindesign - Tuinmeubelen - Tuinset - Interieurontwerp